No dobrze, wróciłem, tym razem wysłałem moje misy reflektorów, aby zostały chromowane natryskowo. Użyłem
Invicta Spray Chrome Ltd
www.invictaspraychrome.co.uk
Wykończenie wydaje się twarde i grubsze niż oryginalne. Żałuję tylko, że nie przeszlifowałem ich przed wysłaniem, ponieważ wydaje się, że mają ślady po przypaleniach mis.
Obsługa ze strony gościa była powolna, a potem pomyślał, że skończył moje około tydzień temu, ale to był inny klient. Dostał je 30 lipca, zostały wykończone do wysyłki 13 sierpnia (2 tygodnie później).
Kosztowało to 60 funtów bez VAT za zrobienie obu mis reflektorów. VAT 12 funtów i przesyłka 5 funtów. Zatem w sumie 77 funtów.
Czas potrzebny na ukończenie moim zdaniem był zbyt długi i gdybym miał to zrobić ponownie, mógłbym skorzystać z innej firmy, która robi chrom natryskowy lub wrócić do oryginalnej metody osadzania próżniowego.
Teraz muszę tylko wszystko z powrotem zamontować.
misa reflektora chromowana natryskowo (lampa błyskowa aparatu włączona)
Tyły wyglądają teraz matowo, ponieważ wydaje się, że przeszły jakiś proces wstępny, ale nie zostały chromowane natryskowo; chociaż nie ma to funkcji bycia błyszczącym. (lampa błyskowa aparatu włączona)
Miski reflektorów chromowane natryskowo, można zauważyć ślady po wcześniejszym przypaleniu (bez lampy błyskowej aparatu)
Tył mis reflektorów zewnętrzny=, wygląda na zmatowiały. (bez lampy błyskowej aparatu)