Focus RS Forum banner
81 - 100 of 714 Posts
Spróbuję z XP. Jeśli chodzi o Windows 7, kiedy uruchamiam środowisko uruchomieniowe, po prostu klikam uruchom, wtedy pojawia się monit (nie po angielsku), klikam tak, pasek postępu dochodzi do 100%, a następnie pojawia się kolejny monit (znowu nie po angielsku) i mówi ok. Chyba nie mogę tam nic zepsuć, prawda?

Spróbuję z XP. Jeśli chodzi o Windows 7, kiedy uruchamiam środowisko uruchomieniowe, po prostu klikam uruchom, wtedy pojawia się monit (nie po angielsku), klikam tak, pasek stanu dochodzi do 100%, a następnie pojawia się kolejny monit (znowu nie po angielsku) i mówi ok. Chyba nie mogę się tam pomylić lol.
Zgadza się, program jest po rosyjsku.

Discussion starter · #86 ·
Musisz upewnić się, że pakiet środowiska wykonawczego jest poprawnie zainstalowany, ponieważ dlatego otrzymujesz ten błąd
Tak, to dobry punkt... Win7 wyrzuca wszelkiego rodzaju błędy i alerty zabezpieczeń... łatwo kliknąć na niewłaściwą rzecz. Wydaje mi się, że zrobiłem to za pierwszym razem, kiedy próbowałem...

Chcę podziękować mojej żonie, córce i Brendanowi za skonfigurowanie mojego samochodu z nowymi rzeczami (automatyczna blokada, poduszka powietrzna pasażera, wyświetlacz deski rozdzielczej radia itp.). Jestem bezużyteczny w kwestii komputerów, a po zakupie ELM od Brendana i przesłaniu mi oprogramowania, oboje z nich po drugiej stronie telefonu przesłali nowe rzeczy do samochodu. Jeszcze raz dziękuję, zwłaszcza Brendanowi za wszystkie moje SMS-y.

Nadal mam ten sam błąd używając xp lol. Zamierzam przemyśleć to jeszcze raz i spróbować w weekend. Gotowy do wyrzucenia do kosza
Wyślij wiadomość prywatną do Brendana, kolego, on wie co robi i ci pomoże. Przepraszam za Villę, kolego, (utd utd utd utd) lol tylko żartuję, ale myślę, że to będzie finał Swansea kontra Bradford. Lol muszę przestać, bo chcę moje płatki na desce rozdzielczej.

Może mam problem ze sterownikiem. Najpierw spróbuję podejścia z Windows XP. Zobaczę, czy będę miał więcej szczęścia.

Dzięki za pomoc, chłopaki!!
Kliknij prawym przyciskiem myszy na mój komputer i wybierz Właściwości, a następnie Menedżer urządzeń (gdy twoja rzecz jest podłączona), a następnie zrób zrzut ekranu (wydruk ekranu) i opublikuj go tutaj, abyśmy mogli zobaczyć, jakich sterowników potrzebuje...

Nie mam pakietu środowiska uruchomieniowego zainstalowanego na 7, ponieważ nie działał dla mojej karty... Wyszukałem sterowniki w Google, zainstalowałem je i działało świetnie.

Nadal otrzymuję ten sam błąd używając xp lol. Zamierzam przemyśleć sprawę i spróbować ponownie w weekend. Przygotowuję się do wyrzucenia tego do kosza
Początkowo miałem problem z rozpoznaniem kabla przez system Windows XP, więc oprócz plików środowiska uruchomieniowego i oprogramowania ELMConfig zainstalowałem poniższy sterownik kabla USB (link do mojego udostępniania w Dropbox):

https://dl.dropbox.com/u/1376597/ELM327%20Cable%20Drivers.zip

Wydaje się, że są one dla wszystkich platform... i po zainstalowaniu wszystko inne poszło jak w magiczny sposób
Image

Zanim ktokolwiek coś z tym zrobi, Brendan może zechcieć wydać osąd na temat mojego posta!

Ludzie

Próbuję wyłączyć sygnał dźwiękowy otwartych drzwi, ale otrzymuję komunikat FRW.dat not found podczas próby odczytu modułu.

Próbowałem na dwóch samochodach, moim i ST i otrzymuję ten sam komunikat o błędzie... to nie jest pozycja przełącznika, ponieważ w drugiej pozycji otrzymuję błąd CAN......

Jakieś pomysły??

Discussion starter · #100 ·
Jest nowa wersja, z tego co czytałem, pozwala teraz na konfigurację SRM, co mnie interesuje, ponieważ właśnie zamontowałem bluetooth. Jeśli ktoś spróbuje, czy możecie to dla mnie sprawdzić, ponieważ sam nie mam kabla,

http://civil.iffc.ru...g/ELMConfig.zip

http://translate.google.co.uk/translate?hl=en&sl=ru&u=http://www.carhelp.info/forums/showthread.php%3Ft%3D103878&prev=/search%3Fq%3Delmconfig%26hl%3Den%26client%3Dfirefox-a%26hs%3D69%26tbo%3Dd%26rls%3Dorg.mozilla:en-GB:eek:fficial&sa=X&ei=D_cfUfKwOYettAbU3IHgAQ&ved=0CGsQ7gEwBg
Spróbuję rzucić okiem w ten weekend kolego
Image

81 - 100 of 714 Posts